Interesse in onze diensten?

Reparatie van u laptop, of computer ongeacht het merk.
Voor Windows & Apple

Contact

U kan terecht met de volgende problemen

Hardware problemen:

kapot scherm, voedingsproblemen, harde schijven, toetsen borden enz.

Software problemen:

vastlopers, updates, software, wachtwoord vergeten enz.

Veel gestelde vragen

Hier onder wat tips, om wat meer duidelijkheid te geven wat een reparatie inhoud van u hardware. ( laptop pc ... )

Vaak worden we gebeld met deze vraag, het niet makelijk om van te voren een prijs te noemen zonder het probleem eerst hebben kunnen onderzoeken. Wel kunnen we de kosten van de te vervangen hardware makelijk door geven. Voor vervangen lcd schermen kunnen ook vaak de prijs vast stellen asl we weten over welk type laptop het gaat.

Al een harde schijf stuk is of niet meer opstart is deze meestal makkelijk te vervangen. Wij doen ons best om de data die op de schijf staat te redden en over te zetten op de nieuwe. Let op marktmedia is niet verantwoordelijk voor de data deze, zul je ook ten alle tijden zelf een back van moeten hebben. Mocht je vragen hebben hoe je dit kan doen laat het ons weten.

Een reparatie is meestal binnen een dag of twee geregeld. Maar het kan wel een voor komen dat tijdens een reparatie andere problemen boven water komen. De lijntjes houden we kort en zullen je direct op de hoogte stellen. Wachten op hardware kan de gewenste reparatie duur ook verlengen.

Support of afstand doen we met teamviewer, hier mee kunnen we snel meekijken en nog sneller een probleem of instelling direct aanpassen. Dit scheelt tijd en onnodige kosten.

Iets defect ?

Ja en wat nu, vul het formulier hier onder in of stuur een appje. Meestal kunnen we de zelfde dag u reparatie al inplannen.

Support op afstand

Vaak is het handig om op afstand mee te kijken, zodat we u snel kunnen helpen. Dit doen we met Team Viewer stukje software wat je moet downloaden en installeren.

TEAM VIEWER