Hardware

Marktmedia levert hardware aan bedrijven en particulier. Door aangesloten te zijn bij de grootste leveranciers is on aanbod zeer ruim. Bijna alle merken kunnen we leveren. Marktmedia denkt mee aan de aanschaf van de hardware en zullen aan de hand van u wensen de meeste geschikte hardware leveren. Bij vragen en advies neem contact op.

Contact

Software

Hardware werkt alleen als er de juiste software op draait of is geïnstalleerd. Een besturing systeem wordt mee geleverd met nieuwe hardware bij laptops is dit duidelijk. Maar een office pakket zodat je kan mailen en tekst documeten kan maken met word is meestal niet inbegrepen. Ook hier geld weer voor dat we samen kijken welk pakket je gaat pakken, office 365 met maandelijkste koste of een los pakket. Deze keuzen maken we samen en bij uitleveren han de hardware is de software klaar voor gebruik.

Support nodig?

Hardware en software

Marktmedia levert hardware en componeten voor u pc lap topp of netwerk. Tevens vervangen wij voor u de hardware.

Ook hulp bij netwerk problemen bent u bij marktmedia op de juiste plek.

Bij aanschaf van een laptop / Pc voor zakelijk gebruik zal door Maktmedia het besturingssysteem kaal geïnstalleerd worden zodat alles up to date is en voorzien is van de laatste drivers. Het voordeel hier van is dat de machine nog sneller is en geen onnodige software aanwezig die geen meerwaarde heeft, of verborgen verkoop links bevat.