Waarom kiezen voor WooCommerce?

E-commerce platform WooCommerce is een van de meest gebruikte platformen voor kleinere en grote webshops, voornamelijk door de grote gebruiksvriendelijkheid. WooCommerce is te gebruiken op een WordPress website. Als je momenteel al een webshop hebt op basis van WordPress, kunnen we eenvoudig de integratie voor je verzorgen. Wil je een hele nieuwe WooCommerce webshop opstarten? We maken graag een WordPress website voor jou op maat, met een WooCommerce webshop.

Benieuwd naar WooCommerce?

Wil je weten of WooCommerce het juiste e-commerce systeem is voor jouw webshop? Wij geven je in een korte demo uitleg over het dashboard, functionaliteiten en de beschikbare plugins.

Vraag om een demo

WordPress met WooCommerce

Als kleine ondernemer weet je dat het kiezen van een betrouwbare en betaalbare e-commerce oplossing van cruciaal belang is om van start te gaan met jouw online verkopen. WooCommerce van WordPress is de perfecte keuze! Met WooCommerce kun je eenvoudig producten toevoegen, categoriseren en verkopen. Je kunt zelfs de verzendkosten instellen.

Daarnaast accepteer je eenvoudig betalingen van klanten via verschillende betaalmethoden, waaronder iDeal, Creditcard, PayPal, bankoverschrijvingen en meer. Plus je kunt met WooCommerce ook gebruik maken van de marketplace waarin je eenvoudig plugins (functionaliteiten) tegen lage kosten kunt toevoegen aan jouw shop.

WooCommerce webwinkel laten maken?

Wij helpen jou als ondernemer in de regio Venlo aan een optimale online presentatie.

Experts in WooCommerce

Weet je nog niet zeker of WooCommerce de juiste keuze is voor jou? Je kunt altijd vrijblijvend advies vragen aan onze IT-specialisten. We luisteren graag naar jouw wensen en komen snel bij je terug met een passend voorstel voor jouw webshop.