Unifi wifi controler

Beheer u eigen wifi netwerk, via app van je telefoon of pc

Super snelle WiFi in je hele huis

Iedereen in huis heeft wifi, vaak wordt dit gewoon gebruikt met de standaard wifi van het modem wat we krijgen van kpn ziggo of anderen aanbieder. Afhankelijk van je kantoor, bedrijfshal of woonhuis is kan het met bereik wel eens minder goed werken als gedacht. Marktmedia kan er voor zorgen dat je overall goed bereik hebt.

Wat doet een unify controller

Met de UniFi Controller kunt u de UniFi access points en de UniFi USG configureren, aansturen en monitoren. De gebruiker krijgt een duidelijk overzicht van alle apparatuur binnen het netwerk en inzicht in het netwerk zelf. Zo kunt u zien hoeveel clients er verbonden zijn en welke apparaten er worden gebruikt.

Marktmedia kan u hierin ontzien door gebruik te maken van een eigen wifi controller en is het beheer voor u en ons een kinderspel.

De kosten die we in rekening brengen zijn voor support onderhoud en bijhouden van de juiste firmware releases.

Aanmaken wifi netwerken en gasten netwerken .

Bij marktmedia kost dit per unfi device 2,50 per maand. Je krijgt een eigen inlog  om mee te kijken of je eigen instellingen te doen.

Ik hoor vaker de vraag waarom zou ik hier voor betalen, elke dienst is voortaan een clouddienst of saas oplossing. Dit houdt in dat er een server draait die deze applicatie laat werken. Hiermee zijn kosten verbonden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de bepaalde applicaties lokaal te draaien, maar dan is support  onderhoud moelijker te beheren.

We kunnen alles leveren van unifi accespoint usg switch tot beam

 

Onze toppers zorgen voor tevreden klanten.


Voor en nadelen

Maak je gebruik van de wifi controler van marktmedia, krijg je een eigen login en een inform url waar mee je de Unify apparatuur kan aanmelden. In deze setting wordt er ook wekelijks gekeken naar update en firmware versies die nodig zijn om alles up to date te houden. Marktmedia helpt jou met de instellingen en wensen die jij graag op je wifi netwerk wilt hebben. denk bv aan gasten netwerken enz. Zo ben je geheel ontzorgd.

Eigen wifi cloud controler. Je bent in bezit van een eigen domeinnaam of wilt er hier een voor vastleggen kan marktmedia voor jou een cloud server opzetten zodat je alleen de server in rekening gebracht krijgt. Deze dienst bieden we aan omdat er wat kleine bedrijfjes zijn die dit graag zelf allemaal willen regelen maar zicht geen zorgen willen hebben over serverinstellingen van unifi could installatie.

En hun klanten melden zich aan op eigen controler maar niet op die van marktmedia. Zo heb je de vrijheid om een eigen netwerk op te bouwen.

Wifi controler Marktmedia of geheel eigen controler

Nergens na omkijken of wil je graag een eigen Unifi controler in de cloud bv wifi.domein.nl en beheer zelf je klanten, eigen omgeving.

Vraag aan