XML of CSV bestanden importeren magento

Importeer productlijsten in Magento vanuit XML of CSV bestanden

De XMLshopconnector stelt u in staat stelt om zelf eenvoudig een (geautomatiseerde) import te maken productbestanden in XML of CSV formaat naar uw Magento shop.

Na het doorlopen van enkele eenvoudige configuratie stappen kunt u duizenden producten importeren. Ook kunnen hiermee eenvoudig prijs of voorraad wijzigingen geïmporteerd worden in uw Magento shop.

Uw importbestand wordt automatisch door de XMLshopconnector ingelezen vanuit de door u ingestelde locatie en ingestelde tijdstippen.

Naar gelang wat u ingesteld heeft in de XMLshopconnector wordt het bestand ingeladen en gesynchroniseerd met uw webshop. Hierdoor beschikt u over een permanente koppeling.

 

Meerdere import lijsten

De shopconnector geeft u de mogelijkheid om meerdere importlijsten te definiëren. Hierdoor kunt u van meerdere leveranciers de producten in uw webshop importeren.

Het is ook mogelijk om in de XMLshopconnector een definitie te maken, dat van meerdere leveranciers die dezelfde producten aanbieden altijd de leverancier met de goedkoopste prijs of die de producten voorradig heeft als uitgangspunt voor uw shop te nemen.

 

Eenvoudig producten en prijsbeheer

In de XMLshopconnector kunt u ook eenvoudig de prijzen van uw producten beheren. Door uw gewenste winstmarge in te stellen per productgroep. Wordt automatisch vanuit uw inkooplijsten de verkoopprijzen bepaald. Zodat u dit niet per product handmatig hoeft te beheren.

In XMLshopconnector kunt u verder ook eenvoudig bepalen welke producten of productcategorieën getoond moeten worden in de webshop.

 

Eenvoudig zelf in te stellen

De XMLshopconnector is een Cloud applicatie welke u eenvoudig kunt instellen door de installatiestappen te doorlopen.

XMLshopconnector leest bijvoorbeeld automatisch de veldnamen uit uw Productenbestand (XML of CSV formaat), en ook de product velden en attributen uit uw Magento webshop.

U kunt daarna de velden in XMLshopconnector eenvoudig met elkaar verbinden, zodat alle informatie op de juiste plaats binnen uw shop komt te staan.

 

Belangrijkste functies op een rij:

  • Import van CSV of XML bestanden
  • Meerdere leveranciers/importen per webshop mogelijk
  • Importeren van 1000-den producten binnen enkele minuten mogelijk
  • XMLshopconnector is zonder specifieke programmeerkennis door u in te stellen
  • Importeert productgegevens en attributen
  • Te agenderen van automatische importen
  • Eenvoudig beheer van o.a. prijs, voorraad en productcategorieën. (Ook in bulk verwerking mogelijk)
  • Automatisch verkoopprijzen laten berekenen op basis van de door u ingestelde winstmarge

 

 

XMLshopconnector is uniek in mogelijkheden en prijs

Kortom, door de eenvoud in gebruik en de veelzijdigheid van mogelijkheden is XMLshopconnector een unieke applicatie.

 

Je kan deze zelf testen om de werking te zien overtuig je zelf.

http://demo.xmlshopconnector.com