Content Management Systeem (CMS)

Met een Content Management Systeem (CMS) kan de eigenaar van een website, zonder technische kennis, zelf zijn website onderhouden/beheren. Marktmedia maakt gebruik van de volgende cms systemen:

  • WordPress
  • Concrete5
  • Magento
  • Shopware
  • Custom cmd

Doordat het CMS met een internet browser werkt ( chroome, edge firefox, opera,  ect ), is het mogelijk om het beheren van de website op elk tijdstip en op elke plaats waar een internet verbinding is uit te voeren.

Er zijn een heleboel verschillende instellingen mogelijk, Marktmedia vereenvoudigd het cms zo dat de klant aan de achter zijde van de site zo min mogelijk instellingen heeft met alle optie voor de aanpassingen.

Marktmedia gebruikt zelf gemaakt plugins o de juiste zodat we site altijd veilig kunne houden, maar nog belangrijker altijd kunne updaten.

Zoals men weet worden cms systemen vaak geüpdate, we willen natuurlijk voor komen dat bij elle update veranderingen aan de voorkant vermeden worden. Denk dat de startende website bouwer, precies wet at we bedoelen.

Marktmedia luistert eerst goed naar haar klanten en maakt op de keuze van de gewenste functionaliteiten welk cms we gaan gebruiken.

Laat je adviseren wij zijn er voor het TEAM van Marktmedia.