Camerasystemen

Tegenwoordig wordt camerabewaking vrijwel overal toegepast, we zien camerabewaking steeds meer toegepast op woningen, in winkels en bedrijven. Camerabewaking werkt! Camerabewaking biedt overzicht en toezicht op uw eigendommen, personeel en maakt u met camerabewaking kenbaar dat u maatregelen heeft genomen, om de veiligheid te thuis of op de zaak te bevorderen. Marktmedia geeft u advies en hulp met de keuze van camera’s

Live meekijken waar je ook bent.
Camerabewaking systemen zijn een soort pc en verzien van de laatste technieken. Tegenwoordig kunt u overal ter wereld live meekijken vanaf uw Smartphone, Tablet of PC met een App. Dit is mogelijk met al onze camera bewaking systemen die marktmedia aanbied. Is er een beweging ( motion detectie ) dan ontvant u een push bericht op telefoon of app.

Waarom een Professioneel camerabewaking systeem van Marktmedia?
Marktmedia biedt uitsluitend camerabewaking systemen, IP Camerabewaking  en analoge systemen aan van professionele kwaliteit. Professionele camerabewaking systemen bieden alle voordelen zoals 24/7 opnamen, opnamen bij beweging, ruime interne opslagcapaciteit, terug kijken naar de beelden kan wel tot 16 weken. De opgenomen beelden zijn eenvoudig te kopiëren en te overhandigen aan de politie.

Welk Camerabewaking systeem moet ik kiezen?
Het aanbod is reuze en voor eindgebruiker niet eenvoudig om een keuze te maken. Waar kijken we n de prijs kwaliteit of functionaliteit. Stuur ons een mail met deze vragen of situatie foto en zorgen dat u een passende offerte krijgt.

Installatie van het camerasysteem.

Het installeren van het systeem is niet zo moeilijk zeker als het gaat om ip, voor coax heb je wat meer kennis voor nodig en het juiste gereedschap. Het instellen van de camera en app is duidelijk uitgelegd, mocht dit niet lukken kan Marktmedia u hier mee helpen op lokatie of op afstand.